20 Nisan 2009 Pazartesi

BEBEK Mİ ???? GÖBEK Mİ ???? :)))))

Uzunnnn bir kayboluştan sonra tekrar burdayım.Farkındayım çok ara vermişim,elimde olmayan sebeplerden tabii.
Kardeşimin doğum gününde kendi barımızda çekildi bu ve bundan sonraki üç resim.Güzel bir geceydi.onlar eğlenirken bende bir köşede çay içmeyi uygun gördüm. Benim aşık kocam senin bu hallerini ölümsüzleştirmem gerek dedi ve patlattı flaşı....
Düğünden sonra yanlış hatırlamıyorsam ilk dansımız(evdekiler hariç :) )
Gelelim esas konuya BEBEK Mİ? GÖBEKMİ ?
Ben hiç istemesemde plansızlık yüzünden kilolu hamile kaldım.Evleneli 7 ay oluyor.İlk zamanlar gece 1 de 2 de yemek yeyip yatıyorduk ve öğlen 12,1 gibide kalkında 5 ayda tam 10 kilo aldım.Evlendiğimde 50 kilo olan ben hayatımda ilk defa 60 ı gördüm.Kendi kendime zayıflayıp öyle hamile olurum diye düşünürken hatta rejim yaparkan bizim yaramaz aslında çoktan gelmiş.
Böyleliklede ben kilolu hamile kalanlar grubuna katılmış oldum.Resimdende anlaşılacağı üzere göbiş baya bir çıktı.Aşağıdan benim miniş baskı yapınca yukarıdanda göbiş fırlıyor tabii.Millet şsakınlık içinde daha 11 haftalıkken böyle olmasına.
Şimdilik ayda 1 er kilo aldım üçüncü aya girmeme 4 gün var ve 63 kiloyum.Hesaplarıma göre ayda 1 kilocuk almayı başarabilirsem (zor gözüküyor) 9 veya 10 kilo ile doğuma giderim allah izin verirse....
Ben bu arada izmirlere gittimmmm.Bebeğime izmirimi gösterdim.Gitme sebebim benden değildi.Kayınvalidem ve görümcüm almanyaya gitmek istiyor.Almanya vizeside izmirden alınıyormuş işte ben de bu gebeş halimle fırsatı kaçırmayıp izmire gittim.Biraz korktum tabii ama deli cesaretim tuttu.Çok şükür ki bir şey olmadı.Yorgunluktan başka.
Sadece izmire gitmedim.Önce eşimin dayılarının yanına sökeye gittik.Ordan bizi dayısı götürdü izmire.İzmire kadar gelmişkinde konağa gitmek istedim ama dayısının işi olduğu için gidemedim.Malum şuan hiç bir kıyafetim olmuyor üzerime.
Ertesi gün izmirde iimiz bitince yine akraba ziyareti için kuşadasına gittik.Görümcem ve ben biraz çarşıda gezdik.Sökede ki LCW den kendime beli lastikli pantolon aldım.İyikide almışım çok rahat ettim.
En sonda her yolculukta mutlaka yaptığımı yine yaptım tabii bu seferde bebeğimle beraber.Koltuk belime masaj yaparken biraz öne çıktım ne olur ne olmaz diye.Eğlenceliydi ama :)))
Kaybolduğum arada işte ben bubları yaptım.İnşallah tekrar uzun aralar vermem.
En kısa zamanda görüşmek üzere......
Unutmadan şu anda 11 hafta 3 günlük hamileyim )))))

15 yorum:

kakaolusevgi dedi ki...

Canım çok tatlı olmuşsun,bizde kendi eski günlerimiz gibi aynı gelişmeleri senden okuyacağız v-buradan,Allah sağlıklı ,çok tatlı bir evlat versin size.

pembisim dedi ki...

kakaolum;

sorma canımcım tatlımı oldum yoksa şişko papatesti :)))

amin canım allah olmayanlarada versin inşallah.

Betül dedi ki...

canım çok ara verdin bir daha uzatma merak ettim valla,,
kilo konusu çok kötü olmuş.Ayda 1 kilo almalar ilk aylara mahsus son aylar iyice şişiyorsun.moralini bozmak gibi olmasın ama sana bu konuda kolaylıklar:D
bu arada iyi gezmişsin ama sana tavsiyem bu masaj koltuklarını bir daha kullanmaman hamileler için riskli olabilir...

Mutluveumutlu dedi ki...

Maşallah, bebekli göbiş sana çok yakışmış. Allah hayırlısıyla tamamnına erdirsin canım.

HAYAT dedi ki...

bence bebek:)
sana çok yakışıcak hamilelik.
yine bol bol gezmişsin kiloyu boşverde hamilelik dönemi yaza gelmesi sıcaklardan bunaltıcak seni bence çok dikkatli olman gerekiyor.
arayıda fazla uzatma tamam mı?

Hüzünler Güzeli... dedi ki...

boşver tatlım,bebeğin sağlıklı olsunda sen kilolu ol önemli değil:))önünde sonunda verilir o kilolar,hamilelik çok yakışmış sana;)geldiğine sevindim...

Unknown dedi ki...

maşallah pek bi güzel gebe olmuşsun:))))aman göbek dediğin nedir gelir gider...önemli olan bebeğinin sağlıklı olması değilmi......verirsin sonra ne olacakki bir spor bir rejim tamammdır:)))

pembisim dedi ki...

betülcüm;

evet arkadaşım çok uzuatmışım gerçektende .kiloyu hiç sorma kısmet bakalım ne kadar alırım.masaj koltuğu hakkında haklısın bir daha oturmam :D

pembisim dedi ki...

mutlucum;
saol canım arkadaşım....

pembisim dedi ki...

hayat;
canım benim çok saol çok güzel moral veriyorsun gerçekten darısı seninde başına olsun inşallah.
sıcaklarda ne yapıcaz hiç bilmiyorum.herhalde evden çıkmam gibi geliyor....

pembisim dedi ki...

hüzünler güzelim ;

saol tatlım.darısı başına olsun inşallah.en kısa zamanda isteriz bak ona göre.

pembisim dedi ki...

elçince;
haklısın ablacım rejim falan vericez artık napalım .sonunda güzeliik var nasıl olsa.

Gamzeli dedi ki...

Allah eline almayıda nasip etsin inşallah, ne güzel ,doğduktan sonra daha da çok güzel oluyor :)

pembisim dedi ki...

gamzeli ;
inşallah canım benim.

dafnylatella dedi ki...

MGM Resorts International & CZM | Home | JTM Hub
MGM Resorts International & CZM in 밀양 출장샵 the heart of 포천 출장샵 Atlantic 나주 출장안마 City. Enjoy world class amenities 목포 출장마사지 and casino gaming at MGM Resorts 안성 출장샵 International